DE VRIENDEN VAN FERID

Recentebeoordeling


4 sterren uit 513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Vrienden van Ferid. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 10:36 Ik was ver pizza was snel
9 jun 2024 om 19:49 Heb 2 uur gewacht voor het eten en het was smerig! Ik had calzone en het stonk en had een gore na smaak. Ik hoef hier nooit meer wat
11 mei 2024 om 20:40 Heerlijk eten. Super snel besteld. Goede afspraken erover gemaakt. Kortom: als je op Roompot bent en je moet kiezen…
29 mrt 2024 om 22:00 Super lekker
17 mrt 2024 om 20:12 Meer dan 2 uur moeten wachten op bestelling waar bij we het ook nog zelf op de hoek van de straat moesten komen ophalen. Telefonisch niet bereikbaar.
10 mrt 2024 om 14:18 Eten werd prima op tijd bezorgd. Was weer erg lekker
10 mrt 2024 om 10:04 Lekker eten precies op tijd
4 mrt 2024 om 21:09 Mijn bestelling kwam echt pas na 2 uur aan.. als ik dat had geweten had ik ergens anders besteld. Er was een tijd bij thuisbezorgd aangegeven tussen 25 en 40 min…
4 mrt 2024 om 18:40 Een geweldige bestelling kwam perfect op tijd en het eten was heerlijk
3 mrt 2024 om 0:48 Goeie magarita hier
3 mrt 2024 om 0:37 Snelle bezorging ! En het eten is lekker en veel
23 feb 2024 om 7:47 Eten was top en levertijd was supersnel . Alles heel goed